Frågor & Svar

Hur blir jag medlem i Fjärås MK?

Medlem i Fjärås MK blir du genom att sätta in pengar direkt på vårt bankgironr. 5859-4870, eller via Swish: 123 465 73 18 märk betalning med namn.

Men glöm inte att skriva namn, adress och telefonnummer, personnummer och e-post, så att du kommer med i vårt medlemsregister. Maila informationen till This is a mailto link

Vill du inte bli medlem och börja köra själv , men ändå är intresserad av motorsport kan du välja att bli stödmedlem.

Ett medlemskap kostar 300 :- per år, är ni familj oavsett hur många (alla som bor på samma adress) kostar det 450 :- per år och om ni vill bli stödmedlem kostar det 100 :- per år. Är du JUNIOR betalar du endast 100: -

Som medlem i Fjärås MK får du vår klubbtidning FMK:aren två gånger om året där det står vad våra medlemmar har för sig ute på dom olika tävlingsbanorna. Våra medlemmar är med och tävlar i många olika grenar som t ex Folkrace , Racing , Rallycross m fl.

Hur hanterar ni personuppgifter?

Vi lagrar alla personuppgifter på idrottonline.
Syftet är för licens och medlemskaps uppgifter.
De lagres så länge de är aktuella/aktiva.
Har ni frågor så tveka inte att ta kontakt med vår sekreterare se kontaktlista.

Jag vill prova på motorsport hur skall jag göra?

Vi anordnar ibland prova på dagar.
Då får ni prova på att köra ett antal varv i en av våra folkracebilar.
Dessa dagar är ofta väldigt populära och vi har inte alltid möjlighet att tillgodose alla som vill vara med och prova.
Håll koll på hemsida för mer information och anmäl gärna ert intressa till Emelie på 0735-005225 eller med epost till This is a mailto link

Hur gammal måste jag vara för att få köra folkrace?

15 år för att tävla i folkrace, 14 år för att börja träna.

Följ oss på Facebook

Postadress:
Fjärås MK - Bilsport
Varbergsvägen 298
43498 Kungsbacka

Kontakt:

Intresserad av klubbkläder?
Jacka, Piké, T-Shirt, Keps, Paraply?

Kontakta Emelie Bergbom på 0735-005225